Site icon Erasmusgram

Almanya 6 Günlük Gençlik Değişimi

Kısa açıklama: 2022 Avrupa Gençlik Yılı boyunca, katılımcı gençleri (siyasi) etki olasılıkları hakkında düşünmeye teşvik etmek istiyor:

Gelecek için hangi hayalleri ve istekleri var? Neyi değiştirmek isterler?

 

Bir genç olarak kendi toplumlarında, ülkelerinde, Avrupa’da seslerini ve fikirlerini nasıl ortaya koyabilirler? Gençler, bu konuları tartışırken ve bunlarla çalışırken, siyasi süreçlerin genellikle soyut göründüğünü anlamalı ve yine de bu süreçlere nasıl katılabileceklerini öğrenmelidir.

Gönderen kuruluş : Geleneksel Yeşil Çevre Derneği

 

Old School Green Association 2022 yılında kurulmuş olup, merkez ofisi Antalya, Türkiye’dedir. Dernek oldukça genç olmasına rağmen, kurucular ve kilit personel gençlik çalışmaları konusunda deneyime sahiptir.

 

Old School Green Association, çevresel ve uluslararası bir kültür derneğidir. Aktif olarak faaliyet yürüten Old School Green Association, çevresel ve uluslararası kültürel değerlere sahip olmayı hedefleyen iki temel misyona sahiptir.

Çevresel misyonumuz, çevreyi korumayı amaçlayan sürdürülebilir ekonomik büyümeyi gerçekleştirebilecek bilgiye dayalı bir kültürün ve daha fazla sosyal uyumun tanıtımına katkıda bulunmaktır.

 

Uluslararası kültürel misyonumuz, gençlerin uluslararası Erasmus+ programlarına ve diğer projelere aktif katılımını teşvik etmek ve onlara potansiyellerini tam olarak kullanmaları için fırsatlar ve araçlar sağlamaktır.

 

Ayrıca yaygın eğitim ve kültürlerarası öğrenme yöntemlerini kullanarak gençleri bilinçlendirmek ve gençlerin kendi yollarını keşfetmelerini ve becerilerini geliştirmelerini desteklemektir.

YE My European ideas (Temmuz 21-28, 2022)
Zaman : Temmuz 21-28, 2022 (geliş ve gidiş dahil)

 

Katılımcı sayısı: 5+1 grup lider
Katılımcı yaş aralığı: 16-24
Seyahat bütçesi: 360 euro
Katılımcı kriterleri: Yeşil pasaportu olan ya da geçerli Schengen vizesi olan

 

 

Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Gönderici kuruluşa erişmek için tıklayınız

Exit mobile version