Site icon Erasmusgram

Almanya 2 Haftalık ESC Gönüllülük Projesi

Proje 2 hafta sürecektir.

Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama, yemek ve projeyle alakalı masraflar karşılanacaktır.

Cep harçlığı verilecektir.

Proje sonunda Youthpass sertifikası alabileceksiniz.

Projeye hangi ülkelerden başvurular kabul ediliyor?

Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Danimarka, Estonya, Yunanistan, İspanya, Finlandiya, Fransa, Gürcistan,

Hırvatistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Litvanya, Lüksemburg, Letonya, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya , İsveç, Slovenya, Slovakya, Türkiye

PROJE AÇIKLAMASI

Gönüllü ekipler oluşturulacaktır, katılımcılara belirli bir projeyi gerçekleştirme konusunda diğer ülkelerden gelen gençler ile birlikte işbirliği yapma fırsatı verilecektir.

Takım olarak çalışma becerileriniz gelişecek, kararlılık, özgüven ve her biri ile dayanışma gibi temel yetkinliklerini diğer ortak bir deneyim yoluyla güçlendirmek istiyoruz. .

“Kinderhaus Wittlagerland” projesinin sağlayıcısı çocuk ve gençlik hizmetleri alanında çalışmaktadır. İki haftalık proje süresince, Osnabrück yakınlarındaki Bad Essen’deki Castle Wittlage’ın 7 katlı kulesinin iç kısmındaki restorasyon çalışmaları yaklaşık 20 gönüllü tarafından gerçekleştirilecek.

Kale gerekçesiyle uzun yıllar halka kapatıldı. Mülk, iş ağımız tarafından 2019 yılında satın alındı ​​ve yeniden halka açmak istiyoruz.

Geçen yıl, eski çiftlik hizmetçileri mahallesine dahil olma projesi olarak bir kafe gibi bazı ilk proje fikirleri uygulandı ve kale arazisini köy fuarları ve kültürel etkinlikler için kullanılabilir hale getirdi

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama Bad Essen’de, eski bir aile tatil evi olan Haus Sonnenwinkel’dedir. Kaleye (5 km) ulaşım organize edilecektir. Yemekler dahildir. Seyahat biletleri (uçak ve tren) ev sahibi kuruluş tarafından rezerve edilecek ve gönüllülere e-posta ile gönderilecektir.

Geziler, barbeküler vb. gibi bir eğlence programı da sunulacaktır.

KATILIMCI PROFİLİ

Katılımcılar yeni deneyimlere açık olmalı ve Wittlager Land bölgesindeki bir kültürel anıtı restore etmek için zanaat odaklı bir proje yürütmek için diğer gençlerle bir ekipte çalışmaya istekli olmalıdır. Ayrıca sosyal hizmet (çocuk ve genç refahı) alanında bir proje ortamına katılmaya istekli olmalıdırlar.

Başvurular 18-30 yaş aralığındaki kişiler için açıktır.

Başvurular herkese açıktır.

Proje için son başvuru tarihi bulunmamaktadır.

Proje Avrupa Dayanışma Programı kapsamındadır.

Resmi başvuru adresine erişmek ve başvuru yapmak için tıklayınız

Exit mobile version