Site icon Erasmusgram

Ahbap ve Castrol ile Eğitime Destek Bursu ( tablet, internet ve 1 yıllık online dershane erişim )

Ahbap ve Castrol Türkiye’nin destekleri ile  otomotiv meslek lisesi öğrencileri için eğitim desteğinde bulunacaktır.

Ahbap, pandemi sürecinde eğitim hayatında devam ederken zorluk çeken otomotiv, motor ve elektronik gibi bölümlerde okuyan meslek lisesi öğrencileri için destek sağlanmasına yönelik Castrol Türkiye ile eğitime destek sağlıyor

Pandeminin, özellikle öğrencilere olan etkisi ile birlikte bu süreçte desteğe ihtiyaç duyulması, internet tablet gibi öğrencilerin uzaktan eğitim için mutlaka ihtiyaç duyduğu ve her kesimin erişememesinden dolayı  otomotiv, motor ve elektronik gibi bölümlerde  okuyan meslek lisesi öğrencileri için destek sağlanmasına yönelik Castrol Türkiye ile b işbirlik yapılıyor.

Bu bölümde okuyan öğrenciler için tablet yardımı, internet ve 1 senelik online dershane erişim ile oluşacak olan eğitim seti desteği sağlanacaktır.

Başvuruların  ahbap.org/yardım adresi üzerinden başvurular alınacaktır. 18 yaşından büyük iseniz kendi adınıza başvurunuzu yapabilirsiniz. 18 yaş altındaysanız başvurunuzu yasal varisiniz ile yapabilirsiniz.

Mevcut durumunda olan kaynaklar , en doğru adaylara erişmesi için Castrol Türkiye’nin belirlediği kriterlere uygun olacak şekilde başvuru Ahbap tarafından alınacaktır ve değerlendirmelerin Ahbap’ın yapacağı belirtiliyor.

Değerlendirmenin sonucu eğitim seti desteğini hak kazanacak kişilerin belirlenmesi sonrasında eğitim setinin, adayların sisteme girdiği adrese kargolanacağı belirtildi.

Eğitime destek paketi için son başvuru tarihinin 17 Aralık olduğu belirtildi.

Başvuru yapmak için tıklayınız

Exit mobile version