Site icon Erasmusgram

Adım Adım Rusça Hareket Fiilleri Kursu: ИДТИ – ХОДИТЬ ( ÜCRETSİZ )

Kurs ücretsizdir

Bu benzersiz kurs, Rusça dilbilgisinin en zor unsurunu kolay ve etkileşimli bir şekilde açıklamak için oluşturulmuştur.

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Kurs Tanımlaması

Bazı insanlar, hareket fiillerini öğrenmenin Rus dilindeki en zor kavramlardan biri olduğunu düşünüyor. Gerçek şu ki, onları her seferinde bir adım anlamaya çalışırsanız o kadar da zor değil.

Bir süre Rusça çalıştıysanız, okumayı ve yazmayı biliyorsanız ancak Hareket Fiillerini kafa karıştırıcı buluyorsanız – o zaman bu kurs tam size göre.

Farklı diller çalıştım ve dilbilgisi öğrenmenin dil ediniminin önemli bir parçası olduğuna inanıyorum. Bazı cümleleri öğrenmek ve bunları günlük sohbetlerde kullanmak harikadır, ancak yüksek düzeyde Rusça kavrayışa ulaşmak istiyorsanız, dilbilgisi çalışmanız gereken bir şeydir.

Yapıyı SEVİYORUM ve öğretim tarzım Rusça dilbilgisini öğrenmeye adım adım yaklaşıyor. Öğretim yöntemim, 2000’den fazla çevrimiçi, özel ve sınıf dersi vermiş olmama dayalı olarak benzersiz ve etkilidir. Dilbilgisi öğrenmek sıkıcı olmamalı. Etkileşimli kursum size Rusça Hareket Fiillerini kolay ve ilginç bir şekilde nasıl öğreneceğinizi gösterecek.

Kurs 25 video dersi (1.5 saatlik video içeriği) ve 14 Kısa Sınavdan oluşmaktadır. Her bölüm bir video dersi, birkaç sınav, video alıştırmaları ve alıştırma diyalogları içerir.

Her dersin sonunda, yeni öğrendiğiniz grameri pratik yapmanıza ve ezberlemenize yardımcı olacak alıştırmalar ve testler yapmaya teşvik edilirsiniz.

Her ders 5 dakikaya kadar sürer ve aşağıdaki gibi yeni bir gramer konusunu kapsar:

1. Hareket Fiillerine Giriş.

2. ИДТИ – ХОДИТЬ Konjugasyonu.

3. Hareketin Yönü: Edatlar В, НА.

4. Şimdiki Zamanda ИДТИ.

5. Şimdiki Zamanda ХОДИТЬ.

6. ИДТИ – ХОДИТЬ Şimdiki Zaman Derlemesinde.

7. ИДТИ – ХОДИТЬ Geçmiş Zamanda.

8. ИДТИ – ХОДИТЬ Gelecek Zamanda.

9. ИДТИ ХОДИТЬ Tüm Zamanlar.

10. Daha fazla çalışın: Metin.

Derslerde anlatılan tüm materyalleri dinleyin ve tekrarlayın, alıştırmaları gözden geçirin ve tüm kursu tamamlayın; Rusça Hareket Fiillerini nasıl doğru kullanacağınızı anlayacaksınız.

Bu kurs kimler için uygun:

  • Rusçaya ilginiz var ise ve Eşsiz ve yenilikçi bir yaklaşım kullanarak, Hareketin Fiillerine hızlı bir şekilde hakim olmak istiyorsanız, bu eğitim tam size göre.
  • Öğrenme konusunda ciddiyseniz ve kursun her adımını çalışmaya, uygulamaya ve takip etmeye hazırsanız, doğru yoldasınız demektir.

Kurs 10 bölümden oluşmaktadır.  25 ders bulunmaktadır.  1 saat 25 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version