Site icon Erasmusgram

3 Tane Meditasyon Kursu

3 Kurs için 2 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Bu kurslar ; Başlangıç seviyesinde Meditasyon Kursu, Ustalık seviyesi Meditasyon Kursu ve Odaklanmayı Öğreten DEHB İçin Meditasyon ve Farkındalık Kursudur.

Yeni Başlayanlar için Meditasyon Kursu Detayları

Kursa 1 gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kurs 4 bölümden oluşmaktadır.  22 ders bulunmaktadır.  1 saat 31 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Kurs 8 makale sunmaktadır.

Kurs sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz.

Meditasyonda tamamen yeni misiniz? Bu kurs sizin için!

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Meditasyon
Nefes Alma Farkındalığı
Nefes Meditasyonu
Beden Farkındalık Meditasyonu
Geniş Farkındalık Meditasyonu

Meditasyon, bir insan olarak yapabileceğiniz en güçlü şeylerden biridir. Sizi, mümkün olduğunu asla bilmediğiniz şekillerde, zihninizi ve duygularınızı kontrol altında tutmanız için eğitir. En zor koşullarda bile sadece hayatta olduğunuz için mutlu olmanızı sağlar; Yaralandığınızda veya bir kayıp yaşadığınızda, işte stresli, bunalmış, depresif veya endişeli olsanız bile. Hayatta olmanın temel mutluluğunu bulmanızı sağlar ve bu her şeyi kaplar, böylece diğer her şeyle çok daha iyi başa çıkabilirsiniz.

Size sadece o sarsılmaz mutluluğu ve yaşama sevincini vermenin yanı sıra, zihninizi deneyimlemeden önce hayal etmesi bile zor olan şekillerde size kontrol sağlar. Size odaklanmak istediğiniz her şeye odaklanma yeteneği verir, bu da sizi hayatta son derece üretken ve başarılı kılabilir.

Tim Ferris dünyanın en başarılı yüzlerce insanını inceledi: milyarderler, ünlüler, sporcular, vücut geliştiriciler ve alanlarının başında bilim adamları. % 80’den fazlasının ortak olduğu tek bir özellik vardı: günlük meditasyon uygulaması. Düşündüğün zaman bu çılgınlık. Hepsi süper zeki, çalışkan, yakışıklı ya da zengin ailelerde doğmuş değil. Dünyanın en başarılı insanları arasında en yaygın görülen tek özellik meditasyondur. Tuhaf değil mi?

Deneyimli meditasyon yapanlar için bu hiç de sürpriz değil. Dünyanın en başarılı insanlarının meditasyon yapanlar olduğu mükemmel bir anlam ifade ediyor. Meditasyon bir üst beceridir; diğer tüm becerilerinizi geliştiren bir beceridir. Odaklanma yeteneğinizi geliştirir, böylece her şeyi daha iyi yapabilirsiniz. Bu şekilde meditasyon, ilişkilerden sağlığa, mutluluğa, üretkenliğe, kariyere … her şeye kadar hayatınızın her yönünü iyileştirir.

Bu kursta, tam n00b’den en azından meditasyonun temellerini anlamaya geçeceksiniz. Bu kurs Yeni Başlayanlar İçin Meditasyondur. Meditasyonun temelleri hakkında sağlam bir temel elde etmenize, günlük hayata yanınızda götürebileceğiniz, meditasyon halinde dolaşmanıza ve kendi günlük pratiğinizin temellerini oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Hepsi yaklaşık bir buçuk saat içinde ders materyalleri. Çok kolay, çok basit, size, özellikle de yeni başlayan meditasyoncuya yönelik. Bu, hayatta daha mutlu olmanıza, daha iyi hissetmenize, daha sağlıklı olmanıza ve hayatın önünüze çıkaracağı hemen hemen her şeyle başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Hayatınızın geri kalanında geçireceğiniz en iyi bir buçuk saat, bu kursu izleyerek, ilk kez meditasyon yapmayı öğrenerek bu bir buçuk saattir.

Bu kurs kimler için uygun:

Meditasyon yapmayı öğrenmek isteyen herkes

Zihinsel ve duygusal yaşamlarının kontrolünü ele geçirmek isteyen anksiyete, depresyon, stres, tükenmişlik veya DEHB olan kişiler

Genel olarak daha mutlu olmak isteyenler

Kayıptan veya derin üzüntüden muzdarip insanlar

Okul veya kariyer ile mücadele eden ve daha odaklı ve başarılı olmak isteyen insanlar

Flört ve / veya ilişkilerle mücadele eden ve diğer insanlarla ilişki kurma konusunda daha iyi olmak isteyen kişiler

Hayattan kopuk hisseden ve daha fazla mevcut ve “bağlantı kurmuş” hissetmek isteyen insanlar

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız 

Ustalık Seviyesi Meditasyon Kursu

340 ₺ değerindeki  kursa 1 gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kurs 8 bölümden oluşmaktadır.  48 ders bulunmaktadır.  5 saat 22 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Kurs 12 makale ve 1 pratik test sunmaktadır.

Kurs sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz.

Akredite meditasyon öğretmeni eğitimi; dünyanın her yerinden çok çeşitli meditasyon tekniklerini uygulayın ve öğretin!

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Kursun Tanımlaması

Bu kursta, farkındalıktan zene, nefes çalışmasına, çakralara, Tibet çanakları ve diğer öğretilecek maddelerle her şeye kadar dünyanın her yerinden meditasyonları öğreneceksiniz.

Bu kurs, n00bs’den zen ustalarına kadar meditasyonla ilgilenen herkes içindir; Deneyim seviyeniz ne olursa olsun, bu kursu keşfettiğinizde çok şey kazanabilirsiniz. Sonunda, bir düzineden fazla farklı meditasyon tarzı deneyiminiz olacak.

Bu kurs Meditasyon Organizasyonu tarafından Sertifikalı Öğretmen Eğitimi Kursu olarak akredite edilmiştir – AMC (Akredite Meditasyon Kursu) # 39283 – bu nedenle bu kursun sonunda diplomanızı aldıktan sonra, başkalarına meditasyon öğretebileceksiniz.

Çoğu kurs oluşturucu, zamanlarında yatırım getirisini en üst düzeye çıkarmak için bir saatlik kurslar hazırlasa da (bir saatlik kurslar genellikle 20 saatlik kurslara kadar satılır), bu kurs bununla ilgili değildir. Bu kurs, dünya çapındaki gurulardan meditasyon tekniklerini on yıldan fazla öğrenmenin ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki öğrenci gruplarına öğretmenin doruk noktası olan ustalık sınıftır. Arkadaşlarım ve ailem benden onlara meditasyon yapmayı öğretmemi istediğinde, keşke onları göndermek için bir bağlantım olsaydı, bu sadece zamanım olsaydı öğretmek isteyeceğim her şeyi kapsar olurdu. Bu kursu yapmak için zaman ayırdım ve gelecekte insanlara göndereceğim bağlantı bu!

Bu yüzden bu kursu mümkün olduğunca kapsamlı hale getirdim ve bu yüzden bu kursa aylar, yıllar ve on yıllar boyunca videolar eklemeye devam edilecektir.

Bu kurs kimler için uygun:

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Meditasyon ile Odaklanmayı Öğrenin: DEHB İçin Meditasyon ve Farkındalık Kursu

Kursa 1 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kurs 3 bölümden oluşmaktadır.  18 ders bulunmaktadır.  1 saat 13 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Kurs 3 makale sunmaktadır.

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

DEHB için tasarlanmış beş farklı tarzda meditasyon nasıl yapılır?

Beyninizin odaklanma ve konsantrasyon kapasitesini nasıl güçlendirebilirsiniz?

DEHB zihninizde nasıl çalışır ve bunu kendi yararınıza nasıl kullanırsınız?

ADHD süper gücünüzü nasıl kontrol edersiniz: Hiperfokus Modu

Kurs Açıklama

ADD ve DEHB odaklanmayı ve işleri halletmeyi zorlaştırabilir. Çok fazla zihinsel enerjiniz var (bu yüzden bu kadar zekisiniz!) Ama onu her seferinde tek bir şeye yönlendirmekte zorlanıyorsunuz. Pek çok insan tüm hayatlarını bu dağınık beyinli durumda geçirir, bir şeyden diğerine atlar, hiçbir zaman tam anlamıyla bir şeye konsantre olmaz veya hiçbir şeye gerçekten keyif almaz. Bu, büyük okul ve kariyer sorunlarına (sınıfta dikkat etmeme, işte dikkat etmeme, ne üzerinde çalıştığınızı umursamama, işten işe, kariyerden kariyere geçiş vb.) Ve sorunların başarılı olmasına yol açabilir. yetişkin.

Bazı handikaplar için tedavi yoktur, çıkış yolu yoktur. Neyse ki, ADD / DEHB bu engellerden biri DEĞİLDİR. Eğer zihinsel enerjinizi nasıl yönlendireceğinizi, odaklayacağınızı, lazer gibi yapmayı öğrenirseniz, ADD & DEHB aslında kılık değiştirmiş bir lütuf olabilir. Buna hiperfokus denir ve ADD / DEHB kişilere özgü bir süper güçtür!

Bazen hiçbir şeye odaklanamamanıza rağmen, bazen tek bir şeye aşırı derecede bölünebildiğinizi fark etmiş olabilirsiniz (örneğin, bu kelimeler gibi). Ve çoğu zaman (bazılarımız için, çoğu zaman değil), içinde bulunduğunuz bölge yanlış şeydir. Örneğin, üniversitedeki ilk yılımda sosyal medyaya o kadar kapıldım ki, zar zor dışarı çıktım ve gerçek arkadaşlarla tanıştım. Bazen bu hala benim başıma geliyor, uyandığımda telefonumu açıp gün için meditasyon yapmaya başlamadan önce bir sosyal medya bildirimine tıklarsam. Sosyal medya platformları sizi içine çekmek için tasarlandı – işte böyle para kazanıyorlar. Bu, ADD / DEHB insanlar için kötü haber. Ve hiperfokusunuzu nasıl kontrol edeceğinizi öğrenmezseniz, dikkatinizi çekebilecek tonlarca başka işe yaramaz, verimsiz, zaman kaybettiren şeyler var.

İyi haber şu ki, hiperfokunuzu nasıl kontrol edeceğinizi öğrenebilir ve gerçekten odaklanmak istediğiniz şeylere odaklanarak hayatınızı güçlendirmek için kullanabilirsiniz! Kolay değil ama aslında çok basit. Cevap sadece on harfle yazılabilir: MEDİTASYON.

Meditasyon, hiperfokusunuzu kontrol etmenin, odaklanmak istediğiniz şeye odaklanmanın ve dikkatinizi olmasını istediğiniz şeylere yönlendirmenin en önemli anahtarıdır. Meditasyon woo-woo büyülü bir şey değildir … tam anlamıyla beyninizi odaklanmak için eğitir. Meditasyon tam anlamıyla budur. Bu, zihninizi şimdiki ana getirme ve her seferinde tek bir şeye odaklanma pratiğidir. Bu uygulama beyninizin dikkatinizi düzenlemekten sorumlu olan kısımlarını güçlendirir. Tıpkı ağırlık kaldırmanın vücudunuzda kaslar oluşturması gibi, meditasyon yapmak da beyninizde sinirsel bağlantılar kurar (bu, nöroplastisite adı verilen bir süreçtir – yukarı bakın!). Tıpkı ağırlık kaldırarak kaslarınız büyüdüğü gibi, meditasyon yaparak beyniniz de büyür! Egzersizinizi vücudunuzun belirli bir bölümünü (kollar, bacaklar, göğüs, vb.) , mutluluk vb.).

Dünyanın en başarılı girişimcileri, fütüristleri, mucitleri ve ünlülerinin çoğu, DEHB enerjilerini yönlendirmeyi ve doğuştan gelen hiperfokus güçlerini kontrol etmeyi öğrenmiş kişilerdir. Bu kursta, bunu ve daha fazlasını yapmak için meditasyonu kullanacağız – daha odaklanmış, başarılı, istikrarlı, neşeli, enerjik ve sadece hayatta daha mutlu olmak için!

Bu kursun sonunda günlük hayatta uygulayabileceğiniz beş farklı meditasyon tekniği ile deneyimleneceksiniz:

– nefes çalışması

– farkındalık

– nefes alma farkındalığı

– fiziksel bir nesneye odaklanmak ve

– bir faaliyete konsantre olmak,

Kendinizin en iyi versiyonu olmanız ve ADD / ADHD’nizi bir engelden süper güce dönüştürmek için ihtiyacınız olan araçlarla donatılmış olacaksınız!

Bu kursta öğreneceğiniz beceriler, kurs fiyatından 1000 kat daha değerli olacaktır. Bu kurs sadece Adderall & Ritalin gibi ADD / DEHB ilaçlarından tasarruf etmenizi sağlamakla kalmayacak ve süperfokus güçlerinizi kontrol edemeyeceğinizden hayatınızda onlarca, yüzlerce veya binlerce kat daha başarılı olmanıza yardımcı olmayacak. Bu kursta öğrendiğiniz meditasyonlar sizi hayatınız boyunca ölçülemeyecek kadar mutlu edecek. Ve zaten tüm bu “hayat” olayının amacı da bu, değil mi? Bir ömür boyu sürdürülebilir mutluluğa kıyasla 50 dolar nedir?

Parlak nesneler veya diğer sekmelerle dikkatinizi dağıtmayın. Bu kursa hemen kaydolmak için düğmeyi tıklayın. Bu hayatınızdaki en önemli an olabilir. Odaklanın, şimdi kaydolun ve hemen izlemeye başlayın!

Bu kurs kimler için uygun:

Reçeteli ilaçlar olmadan odaklanmak ve hayatlarının tadını çıkarmak isteyen DEHB’li kişiler
Odaklanma seviyelerinden, konsantrasyonlarından ve hayattaki başarılarından hüsrana uğramış veya memnun olmayan insanlar
Öncelik belirleme, erteleme ve üretkenlik konusunda sorun yaşayan insanlar

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version