Site icon Erasmusgram

2 AY Boyunca Gönüllü olmak ister misiniz ? ( Portekiz, Moldova, Gürcistan, Belarus ve Tunus )

Karaman Gençlik Kulübü Derneği’nin  Türkiye Ulusal Ajansı’na sunduğu “Avrupa’da Gençlik için Gönüllü Ol-2” adıyla Erasmus+ “Avrupa Dayanışma Programı” (ESC)  projesi hibe almayı hak kazandı

Proje kapsamında 18-30 yaş aralığında 5 kişi 2 aylık dönemler içerisinde Portekiz, Moldova, Gürcistan, Belarus ve Tunus’a gönderilecek.

Proje kapsamında yeme, içme, konaklama, etkinlik masrafları, şehir için ulaşım % 100 karşılanacaktır. Ayrıca gönüllüye belli bir miktar cep harçlığı da verilecektir.

*Vize başvurunuzda ve proje sürecinde ihtiyacınız olan seyahat sağlık sigortanız  ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecektir. (Cigna Insurance)

Bu projeler kapsamında 2 ay boyunca yapılacak gönüllülük faaliyetleri  Kasım-Aralık 2020-Ocak-Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Proje sonunda bilgi ve becerilerinizin belgelenmesi adına YOUTHPASS sertifikası alacaksınız. Bu sertifikayı ulusal ve uluslararası gönüllülük, staj ve iş başvurularınızda kullanabilirsiniz

Bilgi kitapçığına ve başvuru ayrıntılarına erişmek için TIKLAYINIZ.

Not: Bilgi kitapçığını dikkatli bir şekilde okumanız ve başvuruyu gerçekleştirmeniz  gerekir. Bilgi kitapçığında bulamadığınız ve öğrenmek istediğiniz sorular için evs@karamanyouth.org adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

Exit mobile version