Site icon Erasmusgram

12 farklı dilde 1-100 arası sayılar Kursu

Kursa 1 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kurs 1 bölümden oluşmaktadır. 13 ders bulunmaktadır. Toplam  2 saat 29 dakika uzunluğa sahiptir.

Kurs sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz.

Çeşitli dillerdeki sayıları öğren!

Bu Kurs ile

İspanyolca, Çince, Korece, Japonca, Hintçe, Arapça, Türkçe, İngilizce, Ewe, Ga ve Twi gibi farklı dillerde saymayı öğreneceksiniz. (1-100)

 

Kurs Tanımlaması

Dil toplumun ayrılmaz bir parçasıdır ve sayılar da öyledir. Farklı dillerdeki sayıları sayma yeteneği, işiniz gibi farklı şekillerde mükemmelleşmenize yardımcı olabileceği için hayati önem taşır. Bu konuda zaten verimliyseniz, birisinin size yabancı bir ülkedeki zamanları ve parayı anlatması gerekmez.

Bu yüzden bu kursta sayarak 12 farklı dilde sunuyorum. Diller İspanyolca, Fransızca, Türkçe, Çince, Japonca, Korece, Arapça ve Hintçedir. Afrika dillerindeki diğerleri Ga, Twi (Akan) ve Ewe’dir.

Çalışan bir sayı bilgisine sahip olmanın, hedef dilde dil becerinizi hızla geliştirmek için bir sıçrama tahtası görevi görebileceğine kuvvetle inanıyorum. Aynı zamanda dünyadaki diller arasındaki farklılıkları ve benzerlikleri ortaya çıkarma potansiyeline sahiptir.

Bu, yetişkinler için ve aslında seyahat eden ve dillere genel ilgi duyan herkes için uygundur.

Kurs, hocanın yurtdışında ticari çabaları ile dolaşmaya çalışırken karşılaştığı zorluklardan yola çıkılarak oluşturulmuştur. Çoğu insanın, bu sayıların kullanılan dillerdeki temel işleyişini anlamak için sayıları öğreneceğini umuyor.

Umarım bu, farklı dil zorluklarında saymayı çözmenize yardımcı olur.

Bu kurs Farklı dillerle ilgilenen herkes için uygundur

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version